marți, 22 noiembrie 2016

După blocurile gri... fumează nişte copii

"Abia au invatat sa-si stearga nasul singuri si ei sunt cu tigara in gura!", ne scrie un cititor Gherla INFO. 

Iesind marti dupa-amiaza pe fereastra, a avut parte de un spectacol nu foarte dragut. O mana de copii, intre care o fetita de nici 10 ani, se ascunsesera in spatele unei cladiri, unde se gandeau ca nu-i vede nimeni, ca sa traga un fum.

Stresati probabil de atata scoala si invatatura, bietii s-or fi gandit sa se relaxeze putin, asa cum au vazut ca se face la tv, ori pe la cunostintele lor de pe Facebook.

Dragi copii, nu va grabiti sa va maturizati asa. Intrebati-va parintii si o sa va confirme: si-ar mai dori sa fie din nou copii, sanatosi si frumosi. Si fara tigara in coltul gurii.




5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu văd care ar fii problema voastră ! Atâta timp cât ei au primit o educație , problema ar trebui sa fie a părinților lor , vedeți-va de treaba voastră și dacă tot vreți sa postați ceva , căutați un articol bun nu găsiți in orice lucru o știre ! Site de rahat .

Anonim spunea...

Acolo se fumează de mult!!!!!! Acum se vede numai????? S-a trezit ceva bătrân???????

Anonim spunea...

la fel este si pe aleea brazilor,ies prin curtea scolii si se ascund pe banciile blocurilor de fumeaza,politia ar trebui sa faca ceva

Unknown spunea...

"batranii" s-au "trezit" mai demult! Le-a fost jena sa comenteze, gandindu-se la parintiii copiilor! Se intampla si alte fapte in spatele
blocurilor! Chiar vreti sa vedeti?

Anonim spunea...

da Maria vrem sa vedem!