miercuri, 28 iulie 2010

5 minute cu bolidul

Au inceput sa se inmulteasca pe YouTube filmele time-lapse (cu redare rapida a filmului) din Romania. Zilele astea am dat de un clip video cu un traseu ultra-rapid, de 5 minute, de la Cluj - Apahida - Jucu - Rascruci - Bontida - Fundatura - Iclod - Livada - Gherla - pe centura - Bunesti - Nima - Dej. Pune-ti centura si da click!



clip YouTube user bogdymol

duminică, 25 iulie 2010

Zbor Cluj-Gherla si Sacalaia cu avionul (VIDEO)




Pentru timpul liber, pentru iubitorii avioanelor, vitezelor si inaltimilor, versiunile mai noi de Google Earth au inclus un modul care permite zboruri virtuale in orice colt al pamantului - Flight simulator. E o senzatie placuta sa faci drumul Cluj-Gherla cu avionul in 3 minute, senzatie cu atat mai reala cu cat dupa cateva viraje incepi sa-ti balansezi corpul in stanga si in dreapta mai ceva ca pilotii adevarati.
Si daca tot am fost in avion, am tras o fuga pentru o baie rapida la Sacalaia. Era plin!
Pentru cei care isi doresc un tur real cu avionul deasupra Gherlei sau in alta zona invecinata Clujului, exista o firma care pentru 59 de euro te plimba cu un avion usor o jumatate de ora pe unde vrei, plus ca la coborare primesti un cd cu imagini video si foto din timpul calatoriei (detalii pe aventuracard.ro). Daca mergeti, sa ne trimiteti poze!