vineri, 29 ianuarie 2010

Concurs de ghicit

Hmmm? Iti suna cunoscuta piesa? Da, dar nu pe japoneza, sau ma rog, ce limba o fi cantand mini-chitaristul din clip, in varsta de 5 ani, care printre altele, a strans peste 12 milioane de vizionari pe YouTube intr-o luna. Alte interpretari ale artistului gasesti aici. Cum zice Neuro pe blogul lui, "foaie verde de ciment, puştiul canta excelent!" Piesa de mai sus e parca dintr-o reclama.... raspunsul aici

joi, 28 ianuarie 2010

Jurnalul lui Boc

Dupa ce in toamna am patruns in contul de email al presedintelui, de data aceasta am reusit sa punem mana pe o fila din jurnalul premierului. O reproducem mai jos.

Ora 7:00 - Suna ceasul. Cobor pe scaunelul de langa pat, apoi de pe scaunel sar jos. Am uitat sa opresc alarma. Ma urc pe scaunel, de pe scaunel in pat, de pe pat pe noptiera si opresc ceasul. Vreau sa sar de pe noptiera, dar cand ma uit in jos, ametesc. Cobor exact cum am urcat.


Ora 7:15 - Ma duc la baie. Nu ma barbieresc nici azi, ca nu ajung la oglinda.


Ora 7:30 - Ma urc pe calorifer si ma uit pe geam. Astazi nu ploua. Ma bucur enorm. Si asa nu ajungeam sa iau umbrela de pe cuier.


Incep sa ma imbrac. Imi pun bretele la pantalonii de costum fiindca iar nu imi gasesc cureaua de la ceas. Imi pun papionul. Nu mai port cravata fiindca ieri era sa cad pentru ca am calcat pe ea.


Ora 7:45 - Suna cineva la usa. E SPP-istul. Nu i-am vazut fata pentru ca nu ma pot uita pe vizor. Ma uit pe gaura cheii si il recunosc dupa ceas.


Ora 8:00 - Plec de acasa. Ajung din bratele SPP-istului in masina. Astazi stau in spate. Ieri am stat in fata si mi-au ramas urme pe obraz de la centura.


SPP-istul conduce. Eu nu conduc pentru ca nu pot sa apas pe pedale si sa ma uit peste volan in acelasi timp.


Ora 8:30 - Ajung in fata guvernului. Sar din masina si trec strada. Cad intr-o groapa de pe sosea. Il sun pe Berceanu sa vina sa ma scoata. Daca nu era el, nu era nici groapa asta. Daca ma mai enerveaza o data, il demit. Inca nu am uitat ca la inaugurarea centurii Gherlei, cand a vrut sa taie panglica, mi-a taiat moţul.


Ora 8:45 - Intru in sediul guvernului. Astazi avem petrecerea de sfarsit de an. Canta Cleopatra Stratan. Vreau sa danzez. Udrea nu mai danseaza cu mine fiindca e suparata ca la bluesuri, cand stau aproape de ea, ii pot vedea pe sub fusta. Dansez cu Cleopatra.


Apoi canta Adrian Minune. Deja ma simt mai bine, pentru ca pot privi si eu pe cineva “de sus”.


Ora 13:00 - Mi se face sete. Ma duc la bar si vreau sa comand. Il sun pe barman, pentru ca nu pot sa il vad, el fiind de cealalta parte a tejghelei.


Beau cateva pahare si mă ameţesc.


Ora 18:00 - Plec de la petrecere cu Basescu, cu Loganul. Sunt deja cinci in masina, dar ma ia si pe mine. In portbagaj.


Ora 19:00 - Ajung in fata blocului. Urc in lift, apas butonul etajului 3. Apoi mai urc pe scari inca trei etaje. Eu stau la 6, dar in lift nu ajung sa apas decat pana la butonul etajului 3. E intuneric pe scara blocului si iar ma lovesc cu capul de clanţă. Desi avem lumina cu senzori, nu inteleg de ce la mine nu se aprinde niciodata.


Ora 20:00 - Termin cina si ies putin sa plimb cainele. Am un bişon pe care l-am luat de curand. Ciobanescul l-am vandut dupa ce m-a luat in gura si a incercat sa ma ingroape in gradina blocului.


Ora 21:30 - Ma pregatesc de culcare. Nepotelul se razbuna pentru ca iar i-am purtat pantofii si imi piteşte scăunelul de langa pat. Adorm pe covor.


Noapte buna!

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare. sursa: www.mircea-badea.ro