miercuri, 21 octombrie 2009

Hai cu un click, că merită!

rom Ovidiu, un fotograf amator din Gherla, participa in aceste zile la un concurs de fotografie, intr-o campanie impotriva discriminarii romilor. Poza lui a intrat in concurs, insa pentru a-i creste sansele, are nevoie de un simplu click din partea ta! (da click pe poza alaturata si apoi pe steluta de sub poza). Cei care doresc sa creasca sansele lui Ovidiu, pot da un vot in fiecare zi!

In prezent, poza este pe locul 20, iar daca la finalul concursului, pe 15 noiembrie 2009, intra intre primele 10, este considerata castigatoare!

In cazul in care va castiga, Ovidiu promite ca va dona o camera foto digitala Panasonic unei scoli sau gradinite din oras, in beneficiul copiilor.


Later edit - 18 noiembrie 2009
Concursul s-a incheiat, iar la final Ovidiu a reusit sa adune 392 de voturi, din pacate mult prea putine pentru a urca in top 10. Spre exemplu, poza clasata pe primul loc a primit 2400 de voturi - vezi aici fotografiile castigatoare

Asta e, mobilizare redusa, lipsa de bannere la soseaua principala si afise colorate pe copacii din oras.
Mai mult succes data viitoare.

P.S. Ovidiu le multumeste tuturor celor care i-au votat poza si le face cinste cu...?

marți, 20 octombrie 2009

Si Paraziţii zic că e groasă rău!

luni, 19 octombrie 2009

Acum 10 ani

La Bomba - Mereu la mare

Acum 10 ani se producea o explozie in muzica romaneasca, o avalansa de trupe si artisti invadand televizoarele, unii dintre ei hilari de-a dreptul prin lipsa oricarui talent. Atomic TV rotea la greu aceste pseudo-staruri, iar azi aproape de toti s-a ales praful. Creatiile muzicale copiau la greu muzica de afara iar videoclipurile erau dintre cele mai penibile.
Vizionand clipul de mai sus am realizat ca tot in acele vremuri se puneau vartos bazele manelismului, versurile cu "fetite bazate", care-s "doar pe interes", banii, dolarii, masinile si restul accesoriilor ce completeaza imaginea unui manelar adevarat, erau nelipsite. Iar solistul din videoclip, cu adevarate calitati vocale, demn premergator al lui Sorinel Copilul de Aur, imbracat la unison cu colegul de trupa, s-o fi pierdut in neantul galeriei de corifei ai muzicii dance romanesti, ca n-am mai auzit de el.
Incontestabil, la fel ca si in celelalte 95% dintre clipurile de productie autohtona, fetele-romancele-adevaratele aduceau maximul de audienta.

Si totusi, parca-s mai preferabile astea decat ce se vede azi pe Taraf TV.

Pentru conformitate, sursa inspiratiei, E-rotic - Help Me Dr Dick (1996)

ERotic - Help me dr Dick
Asculta mai multe audio Muzica