vineri, 18 septembrie 2009

Incă un extraterestru!

Dupa extraterestrul descoperit in Mexic acu' 2 ani, dar pe care ni s-a dat voie sa-l vedem doar luna trecuta, de data asta apare in presa o alta creatura, un soi de delfin fara dinti :) descoperit in Panama de niste adolescenti.
Povestea spune ca acestia se aflau in apropierea unui lac, cand, dintr-o data, din apa a iesit monstrul alaturat, speriind de moarte bietii pustani. Dupa primul soc, adolescentii si-au revenit si aplicand metode sadice vazute in filmele japoneze cu ninjalai, l-au batut pe bietul monstru cu crengi, nuiele, sireturi, curele de ceas, i-au dat picioare in burta si pietre in cap cioc!-boc!, pana l-au lasat lesinat, dupa care l-au aruncat in apa, ca sa fie siguri ca ... isi revine !?
Dihania a fost scoasa din apa de parintii copiilor, care au incercat sa-i acorde primul ajutor, prin metoda "sa ne speriem reciproc: care este mai urat?", insa fara succes.
Până în prezent, oamenii de ştiinţă nu au examinat creatura şi nu au făcut nici un comentariu referitor la bizara descoperire.
Concurs: cine ghiceste primul ce soi este creatura din imagine primeste premiul I!

marți, 15 septembrie 2009

Ne-a scris presedintele!


Ca persoane ultraimportante ce suntem, nu ni se mai pare iesit din comun sa ne scrie tocmai presedintele. Cum care presedinte? Al Romaniei, doar nu al Republicii Congo. Deci ne-a scris Nati Meir, care, in calitatea lui de Presedinte al Românicii, ne-a tras o invitatie sa-i fim amici pe Feisbuc. Ne sta gandul sa acceptam, cine stie, poate ne face si pe noi prim-ministri, ministri, ceva, acolo, sa invartim si noi niste gologani. (foto: email yahoo; aproape sigur ati primit si voi invitatia de la Naty:)

luni, 14 septembrie 2009

S-a mai terminat o vară

Sfarsitul de vara aduce parca intotdeauna un soi de nefericire marunta. S-a terminat cu zilele lungi, cand pe la 10 inca nu s-a facut noapte, s-a terminat cu strandurile si baile, cu tinuta super lejera, cu vacanta, plaja, bronzul, ringul, concertele, terasele, cu multe. Parca vara-s puse toate astea faine. Dar sa nu fim gica-contra, ca si de sarbatorile de iarna e beton, si nici nu mai e chiar atat de mult pana la ele. Om fi dependenti de momente din astea ;)
Imaginile alaturate, realizate samabata, incearca sa surprinda de la inaltime (de sus, pe deal, la relee) atmosfera de sfarsit de vara din Gherla. Las' ca mai vine o vara!