sâmbătă, 10 octombrie 2015

Cele mai tari SELFIE din lume - FOTO























Ziua Recoltei 2015, cu muzică, dans şi bunătăţi



marți, 6 octombrie 2015

Gafă la TV: RomaniaTV transmite în direct... Antena3

Canalul România TV a fost prins pe picior greşit, dându-se de gol cu imagini transmise în direct de la televiziunea concurentă Antena3. 

Luni după-amiază, România TV a întrerupt la un moment dat emisia pentru un Breaking News de la DNA, unde apăruse la audieri fostul ministru de externe, Titus Corlăţeanu. Însă într-un colţ, abia observat de telespectatori, apare logo-ul emisiunii "Esenţial" de la Antena3. Operatorul de la transmisie face rapid un zoom pe imagine. Aproape degeaba, într-un colţ sus se mai zăreşte şi textul "In direct", tot de pe Antena3.

Coordonatorii emisiei de la România TV nu rateaza nici momentul penibil, când emisia Antena3 revine in studio, şi o preiau şi pe aceasta. Paula Rusu, moderatoarea de la România TV (fosta antenistă), rămâne mască câteva clipe, iar o invitată din studio, care nu pricepe de ce a aparut in imagini Alina Petrescu de la Antena3, vociferează: "E Antena3, nu? Doamna e de la Antena3!

În imaginile video, emisia celor două televiziuni la momentul respectiv, separat şi în paralel.
video: captura Romania TV, captura Antena3

Sărbătorile de iarnă încep din octombrie

E abia inceput de octombrie si deja miroase a sarbatori de iarna? Marti a inceput montarea instalatiilor luminoase in oras.

PISICA în acţiune

foto: Szabo Szilard

duminică, 4 octombrie 2015

Excursia de duminică: Castelul Kornis de la Mănăstirea

La doar 12 kilometri de la Gherla se afla o minunatie de arhitectura: Castelul Kornis. Desi este inclus pe lista monumentelor istorice, totul este o ruina si nu se vede nici cel mai mic semn ca cineva ar fi preocupat sa puna in valoare constructiile aflate aici. 

"Intrarea" este libera, iar vizita la castel este, chiar si in aceste conditii, placuta!

Traseu: Gherla - Mintiu Gherlii - Petresti - Salatiu - Manastirea