sâmbătă, 10 decembrie 2011

Vine iarna! Esti gata pentru concurs?

miercuri, 7 decembrie 2011

Atentie, noua metoda de furat din masini!

Un sofer parcheaza intr-o parcare publica. Cand pleaca, observa o hartie pusa pe luneta, in spatele masinii. O ia abia dupa ce ajunge acasa, constatand ca e un bon de benzina. Din fericire unul dintre prieteni i-a zis sa nu opreasca, pentru ca e posibil ca cineva aflat in apropiere sa astepte sa coboare din masina. Aceasta tehnica se aplica atat femeilor cat si barbatilor. Atentie la hartiile lipite pe luneta masinii dvs. O noua maniera de furt din masina (nu e o gluma)!

CUM? E SIMPLU!!! Este bine de stiut: Mergeti in parcare, deschideti masina si intrati inauntru. Porniti motorul si bagati in marsarier.
In timp ce priviti prin luneta pentru a merge cu spatele, remarcati o hartie lipita in mijlocul lunetei. Va opriti, iesiti din masina pentru a da la o parte hartia (sau altceva) care va blocheaza vederea. Cand ajungeti in spatele masinii, apare hotul nu se stie de unde. Intra in masina si pleaca in mare viteza, practic fara sa puteti reactiona. Ghiciti doamnelor? Pariu ca geanta dvs. este in masina. Deci adresa, banii, cheile. Casa si identitatea dvs. sunt compromise!

ATENTIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE!
Daca vedeti o hartie lipita in spatele masinii, incuiati-va portierele, porniti motorul si plecati. Veti ridica hartia mai tarziu !

Transmiteti acest sfat familiei, prietenilor.

marți, 6 decembrie 2011

Vezi cum se fabrica cremvurstii de porc!

Halo urias de luna la Gherla


Halo lunar spectaculos la Gherla marti seara, pe la 9. De la ceata subtire, de la un strat fin de nori, un peisaj ca-n povesti, nu-i asa? Lună de Gherla, ce mai!
Teoria spune ca halo-urile se pot forma in jurul luminii, in vreme foarte rece, atunci cand cristalele de gheata numite “praf de diamant” plutesc in aerul din apropiere.