sâmbătă, 3 octombrie 2015

Ce NU ai vazut in septembrie pe Gherla INFO

Zeci de fotografii realizate in luna septembrie nu au apucat sa fie incluse in stiri sau alte materiale pe Gherla INFO sau pe Facebook.  De fapt, asta se cam intampla in fiecare luna, din diverse motive, unul mai tare decât celălalt.

Dar, ca să nu rămânem în urmă, acum vezi ce NU ai văzut pe Gherla INFO în septembrie!


E pauza mare si la Serviciul Financiar Gherla


Noul zid al Penitenciarului Gherla


Indicatoarele din sensul giratoriu de la Baile Baita sunt indoite frecvent de soferi neatenti. Si cum bani pentru indicatoare noi au fost intotdeauna, se inlocuiesc rapid

Nu mai e o noutate: in lipsa de clienti pe hidrobiciclete, pescarii de ocazie au atacat lacul din parcul mare!


Se lucreaza de zor la Judecatorie. Avem acopris nou!

Ultima fotografie cu cei doi copaci uriasi in picioare, la liceul "Petru Maior|
Se lucreaza de zor la liceul "Petru Maior" la noua centrala de incalzire


Eee, da' ce-avem noi aici? Intâlnire de taină? Punem ţara la cale? Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan (PNL), alaturi de primarul Marius Sabo (inca PNL), viceprimarul Ioan Neselean (PSD) si primarul din Sanmartin, Ioan Fartan (PSD, fost PNL), la Popasul Rosia, la iesire din Fizesu Gherlii

In parcul mare au aparut primele semne ale toamneiAsa ceva vezi mai rar! Pentru cei care nu cunosc, este o carte, iar domnul din imagine citeste!


Daca e sfârşit de săptămână, claxoanele răsună. Sunt nunţi în oraş!
Nuntă, dar nu înainte de a trece pe la "STARLA CILILA". Cine descifreăză ce scrie şi mai sus, primeşte o vizită gratis la Asia Mall!


Sase, e poliţia la pândă pe centură!Intervenţie ambulanţă la un caz cu violenţă pe strada ClujuluiLa noua şcoală maghiară - Institutul Kemeny Zsigmond, de pe strada Fermei, s-au accelerat lucrările. Am vrut sa filmăm, ni s-a spus că trebuie să aşteptăm aprobare de la Budapesta


Un autocar cu muncitori, o masina de politie si, pare-se, inca un autocar cu muncitori. La Baile Baita. Suspect! Cică "s-a stricat ceva la o masina si a fost nevoie sa fie transbordati calatorii in alta masina".


Politia Gherla cu amenzi pentru soferii care parcheaza cu tupeu pe strada Bobalna, cand ti-e lumea mai draga si traficul mai aglomerat!


Si in fine, ultima poza din septembrie, pe strada Dejului. Destul de gri la orizont! Important e să fim optimişti.

joi, 1 octombrie 2015

Gherla in octombrie


luni, 28 septembrie 2015

Eclipsa de SUPER LUNA - asa s-a vazut

foto: David Cerny