marți, 21 aprilie 2009

Riscul meseriei...

Sa fii candidat in alegeri implica multe lucruri: sa fii cat mai prezent langa alegatori, sa participi la tot felul de manifestari, sa fii subiect de barfe, contestatii, sa raspunzi replicilor acide ale "concurentilor" si multe altele. In concluzie, nu e usor deloc. Mai mult, faptul ca ai aparut pe afise, postate in cele mai diverse locuri, poate avea urmari grave, uneori chiar amuzante, cum e cazul de fata. Probabil in semn de revolta fata de faptul ca la aproape o jumatate de an de la ultimele alegeri, orasul e impanzit inca cu afise electorale, niste desenatori-trecatori au ales sa se manifeste.
Viitorul nu e roz de nici un fel, daca ne gandim ca in iunie sunt alegeri europarlamentare, in toamna/iarna cele prezidentiale, asa ca in cel mai scurt timp, vom avea parte de afise proaspete!
In imaginile alaturate, surprinse de aparatul foto pe stalpii din oras, ii veti recunoaste cu greu pe candidatii nostri. Si ca sa nu fim acuzati in vreun fel de partizanat politic, am cautat afise si cu alti candidati, de la alte partide, dar n-am gasit. Daca gasiti voi, trimiteti-le pe e-mailul contact[at]gherlainfo.ro pentru a fi postate in aceasta galerie unica.