vineri, 2 decembrie 2011

Ai Yahoo Messenger cu statusul schimbat? E un tembel care iti face farse! ACTUALIZAT


De cateva zile a inceput isteria schimbarii statusurilor pe yahoo messenger. Multi s-au trezit ca rad prietenii de ei, fiindca, fara sa stie, s-au trezit cu statusuri gen "sug ....", "am .... mica", "ma ... pe 2 euro" s.a.m.d.

Explicatia: un site aparut recent permite celor care vor sa-ti faca o farsa, sa iti schimbe statusul cu ce le trece prin cap. Pe site-ul respectiv se introduce id-ul dorit si noul status. Si pac! te trezesti ca ti se deschide o fereastra de messenger, ca fiind de la o persoana necunoscuta si imediat ai un status nou, de multe ori jenant.

Ce trebuie sa faci?

Evident, este o problema care trebuie rezolvata rapid de responsabilii de la Yahoo. Exista in acest moment speculatii ca functioneaza doar pe unele versiuni de messenger, ca ar fi vorba de un exploit care fura si parole, ca nu functioneaza daca stai pe invisibile, ca problema va fi rezolvata in 12 ore etc.

Solutia de moment: intra in meniul messengerului in Preferences > Ignore list > bifeaza "Ignore anyone who is not in my Yahoo! Contacts" (dupa modelul din imagine).

Alta varianta ar fi sa stai vreo cateva zile pe invisible, pana se rezolva problema.

ACTUALIZARE 4.12.2011

Incepand din weekend, site-ul care oferea posibilitatea de a schimba statusurile a introdus o taxa de 5 euro pentru aceasta optiune.

Blogul oficial al Yahoo Messenger a anuntat ca problema a fost rezolvata, iar pentru actualizarea softului pe calculatoarele fiecaruia, este nevoie sa inchizi messengerul de tot si sa-l deschizi din nou.

joi, 1 decembrie 2011

Care e diferenta intre Rihanna si o Dacie?

Niciuna! Ambele fac: "Ram-pa-pa-pam! ram-pa-pa-pam!"

luni, 28 noiembrie 2011

Vine iarna, ham-ham!

Parca sunt din Gherla imaginile!

duminică, 27 noiembrie 2011