vineri, 6 septembrie 2013

Adi Minune in razboiul cainilor maidanezi: In copilarie era sa fiu devorat si eu de un hamster!

Manelistul Adi Minune s-a băgat şi el în discuţia despre maidanezi: „În copilărie era cât pe ce să fiu devorat de un hamster!”

Manelistul a scăpat cu viaţă folosindu-se de un vechi truc: a făcut pe mortul!

Văzând că toată lumea discută despre problema câinilor maidanezi, celebrul manelist a povestit într-un talk show că şi el a avut o experienţă traumatizantă în copilărie cu un animal violent: „Eram singur acasă şi lipsit de apărare, părinţii mei erau plecaţi la un botez, când hamsterul vecinului a scăpat din cuşcă!”, povesteşte manelistul. „N-aveam ce să fac, că era mult mai mare ca mine şi cred că era dresat să ucidă! Când s-a ridicat pe labele din spate, aproape am leşinat de frică: era cu un cap mai mare ca mine, şi eram clasa a şaptea!”, îşi aminteşte Adi Minune.
Temându-se pentru viaţa lui, micul manelist a luat un băţ de chibrit în mână şi s-a luptat cu hamsterul pe viaţă şi pe moarte, însă a fost copleşit de forţa brută a hamsterului. „Bestia m-a luat în gură, m-a tăvălit bine şi apoi m-a târât în cuşca lui”, spune Adi Minune cu lacrimi în ochi. „Am făcut pe mortul, iar când animalul nu era atent am fugit pe uşiţa din spate a cuştii şi m-am cocoţat într-un pătrunjel, până când a venit mama.”


(via Radio Mafia )

joi, 5 septembrie 2013

Daca Metallica ar fi fost romani...

... Neuro ar fi fost Kirk Hammet. Mama, ce concert ar fi iesit la foisor!

foto: Bere Gratis -> continuarea aici