miercuri, 10 septembrie 2008

Cu vaca la plimbare


Ce poate fi mai romantic decat sa iesi la o plimbare cu vaca? Insa, daca esti domn, n-o sa mergi pe jos, normal, o sa mergi cu masina. Si vaca? Vaca o legi de masina, ca vine si ea, agale... Poza alaturata a fost surprinsa azi, pe strada Mintiului, iar vaca, precum o vedeti, ne arata indiferenta, fundul, ca doar ce vaca se mai plimba cu masina? Doar suntem la oras! click pe foto pentru zoom

luni, 8 septembrie 2008

Gherla, vazuta noaptea, din satelit!

Multi dintre voi sunteti mai mult ca sigur familiarizati cu Google Earth, una dintre cele mai simpatice inventii de pe internet. Pentru cei care n-au auzit inca de G.E., este un program care te lasa sa calatoresti virtual pe pamant, in orice colt al lumii, si mai nou, chiar pe luna si alte planete, ca sa nu mai vorbim de posibilitatea de a explora spatiul stelar. Oricum, il recomandam cu placere (pentru a descarca Google Earth, click aici)
Faza tare e ca baietii de la GE lucreaza non-stop si tot timpul aduc imbunatatiri. Una dintre ele, de care am dat zilele acestea, da posibilitatea vizitatorului de a vedea pamantul nocturn. Desi rezolutia este destul de proasta pentru zona noastra, e interesant de vazut cum se vede Gherla din spatiu noaptea, nu? Daca aveti instalat G.E., pentru a vedea pamantul nocturn, bifati in optiunile din stanga "NASA" (click pe foto pentru zoom)