miercuri, 17 decembrie 2008

Schimbari de directie

Desi initial ne-am gandit sa abordam atat pe site, cat si pe blog, subiecte legate doar de Gherla, am ajuns la concluzia ca e pacat ca multe alte subiecte, mult mai interesante de altfel, se petrec la doi pasi de noi. Ca urmare, am hotarat sa le includem si pe acestea pe blog. Ca e vorba de filmulete de pe Trilulilu sau YouTube, ca sunt noutati etc., incepand de azi vor avea locul si ele pe blogul nostru.
Mai mult, TU esti invitat sa-ti pui amprenta pe blogul Gherlainfo: trimite linkuri, poze, tot ce crezi ca poate prezenta interes sau ne poate face sa zambim!
Consideram ca nu mai are rost acum sa mai postam filmul cu Badea, care arunca cu pantoful, sau cu Despot, care adreseaza cuvinte dulci unei reporterite, nici macar parodia facuta la acel clip, si nu mai are rost sa va dam linkul catre continuarea celebrului Zeitgeist (Zeitgeist Addendum), pentru ca deja fac pasi de iesire din actualitate. Filmul cu marele dansator din Conte l-ati vazut? E tot pe YouTube. De Lenta nu mai discutam, are deja doua filme. Dar de azi incolo ne punem pe treaba. Si noi, si voi!