joi, 22 martie 2012

1 minut de Gherla

Demaram azi un nou proiect, "1 minut de Gherla", in cadrul caruia, in filmulete de cate 1 minut, surprindem oraselul asa cum e, cu oameni obisnuiti, in viata de zi cu zi.

luni, 19 martie 2012

Facebook a blocat Gherla INFO! Poti da o mana de ajutor? Dureaza mai putin de 1 minut!

Asa dupa cum probabil unii dintre voi ati observat, Facebook a blocat de o buna bucata de timp linkurile spre Gherla INFO, asta insemnand ca nu se poate da "share" pe FB catre site, iar noi nu putem posta pe Facebook linkul direct spre stirile de pe site-ul Gherla INFO.


De ce se intampla asta?

In momentul in care cineva incearca sa posteze pe Facebook un link spre www.gherlainfo.ro, apare urmatorul mesaj:


Este evident o greseala din partea Facebook. Cei care ne urmariti de ani de zile stiti foarte bine ca NU ati avut niciun fel de problema de securitate pe pagina de facebook Gherla Info sau pe site, www.gherlainfo.ro.

Nu suntem singurul caz in aceasta situatie, mai sunt multi altii. Din pacate, contactul cu Facebook este aproape imposibil, pentru sesizarea problemei si pentru rezolvarea acesteia.

SOLUTIA POTI FI TU! Ce trebuie sa faci?

Incearca sa postezi pe PAGINA TA de Facebook sau intr-un comentariu, pe orice pagina, textul gherlainfo.ro. Iti va apare fereastra de mai sus. Da un click unde scrie "anunta-ne" (la final). Pe pagina noua care se deschide, poti introduce un text simplu de genul "Este o greseala", sau "Acest site este sigur", dupa care click pe "Trimite".
  Totul dureaza mai putin de 1 minut, iar cu sprijinul tau, speram sa rezolvam probema.Multumim!

  duminică, 18 martie 2012

  Statia de epurare la zi


  In vara au inceput lucrarile la modernizarea statiei de epurare de pe str Dejului, care au ajuns in stadiul din foto.

  Nu, nu e Cluj Arena in lucru!


  E lacul din parc, s-au montat balustradele!