marți, 19 iulie 2011

Aventuri la marcarea parcarilor cu plata la Gherla

De cateva zile a inceput re-marcarea parcarilor cu plata din oras, de data asta ceva mai profy, cu numere scrise frumos, poate cu vopsea care rezista mai mult de o jumatate de an etc.

Daca anul trecut am gasit marcaje pe care parca cineva se jucase X-O, anul acesta aventurile continua.In prima poza, primita de la un cititor al site-ului, s-ar putea intelege ca numarul 62 sau are pile babane la primarie, sau are masina babana!

Pe cand incepeam sa devenim invidiosi, alaturi de toti vecinii de parcare, limitati la spatii mult mai stramte, a doua zi s-a dat la loc comanda.
De data asta nu cu X-O, ca anul trecut, ci cu vopsea neagra ca pana corbului. Pe cand sa se bucure si omul doua-trei zile de spatiu de miscare!

Masini multe, parcarea mica, toata lumea vrea cu masina sub geam - greu de rezolvat. Asteptam sa apara si primele masini zgariate, fiindca distanta dintre locurile marcate e miiica-miiiica, mai mica decat bacteria, daca stiti bancul.

Si daca doriti sa revedeti, la cererea telespectatorilor, marcaje parcari la Gherla in 2010! PROFY OR WHAT?

Un comentariu:

Anonim spunea...

deja asta nu mai e nici : Distractiv , nici interesant , si nici extraordinar , asta e deja penibil... cum dumnezeu sa faci locurile de parcare exact cat sa intrii cu masina... si asa... din cateva manevre ca dintr-una singura sigur nu poti... in plus de asta ... cum mai iesi din masina? deja asta e strigator la cer , sfideaza lumea cum se cade atat primarul cat si cei care marcheaza parcarile!!!