miercuri, 5 ianuarie 2011

Invitatie la manele. Ultima.

Cu o generatie adolescenta tampita de Facebook, Hi5, Taraf TV sau chiar Disney Channel, in care puştilor li se baga in cap "adevaratele lucruri importante in viata", adica banii, masinile, femeile, hainele de firma, vedetismul si flirtul, ca sa nu zicem sex, nu e de mirare ca manelele, propagatoare de succes ale celor enumerate mai sus, nu numai ca nu trage sa moara (sic!), ci chiar prinde teren.
O dovedeste recenta invazie de afise tematice din oras. Patronii de cluburi si discoteci au mirosit bine succesul de public facil (si imbecil) al curentului muzical de trista faima, care le umple buzunarele, din banii unor parinti care de multe ori abia reusesc sa plateasca intretinerea.

Din pacate, intr-o societate saracita si debusolata, traim vremurile naspa in care banul face legea.
Am intrat si noi in jocul acesta nefericit, luati de val, si ne asumam vina. Dar nu putem sa nu luam masuri. Legati deocamdata de contracte si intelegeri, va anuntam ca incepand din 1 februarie 2011, site-ul gherlainfo.ro si blogul site-ului nu vor mai face publicitate la spectacole cu manele.

In imagini, un afis cu manelisti de la noi, alaturi de "manelistii" de pe un afis din Paris, de acum cateva zile (foto: sutu.ro).

5 comentarii:

Anonim spunea...

bravo! asa da! zi-le, loredana!

Anonim spunea...

Incet,incet sper sa se trezeasca lumea,sa dea sansa unor tigani analfabeti si inculti sa devina "vedete" si cel mai rau sa ne indobitoceasca copii care sunt cei mai vulnerabili si invata numai lucruri negative.

Raul spunea...

se pare ca ai renuntat la decizia luata: "va anuntam ca incepand din 1 februarie 2011, site-ul gherlainfo.ro si blogul site-ului nu vor mai face publicitate la spectacole cu manele."

Gherlainfo.ro spunea...

Pe site-ul si blogul gherlainfo nu mai apar de la data respectiva afise cu concerte de manelisti. Si ca efect benefic, unii si-au modificat lista cu artistii invitati, char pe perioada mai lunga.

Anonim spunea...

Ma bucur ca s-a luat atitudine, in sfarsit si la noi in oras.