miercuri, 16 iulie 2008

Gherla si gherle pe internet...


Chiar din primele momente in care am ajuns pe internet, in calitate de internaut (se intampla undeva prin 2000, cand se deschisese un internet-cafe pe str. Theodor Sperantia, ii zicea Monte Carlo, sau asa ceva), am cautat sa vedem ce aparea despre Gherla. La vremea aceea nu am gasit mare lucru, insa cu timpul oraselul cu nume memorabil a ajuns destul de bine ca prezenta. Am gasit lucruri utile, interesante, am gasit prieteni noi, cunostinte, persoane pe care le stiam din vedere, plimbandu-ma prin oras. Am aflat astfel (era si momentul!) ca Gherla e mai mult decat percepeam eu.
Pentru povestioara de azi m-am oprit la o chestie amuzanta, gasita prin Google. Sa-i dam cuvantul lui Vlad, cu un post din 2007, pe un site columbofil:

"MA NUMESC B*** VLAD SUNT DIN GHERLA JUD CLUJ.AM 13 ANI SI SUNT UN MIC COLUMBOFIL AMATOR.ACUM 2 ANI AM AVUT PRIMI MEI PORUMBEI CARE AU FOST 2 PERECHI DE PERGHEI SI O PERECHE DE VOIAJORI NEGRI PE CARE IAM PRIMIT DE PADURE MIHAI UN VECIN.DUPA UN TIMP AU INCEPUT SAMI DISPARA PANA CAND AM RAMAS FARA NICI UNU.IN ANUL 2006 AM PRIMIT O PERECHE DE VOIAJORI.AM ASTEPTAT TOATA VARA SAMI FACA PUI INSA AM DESCOPERIT CA ERAU 2 PORUMBOI. PE URMA AM MERS LA UN CRESCATOR DE UNDE AM ACHIZITIONAT 2 PORUMBITE. MIAM MAI LUAT INCA O PERECHE SI AM MAI PRIMIT UN PORUMBOI CADOU . IN PREZENT AM 7 PORUMBEI SI ASTEPT SA VINA SEZONUL SAMI SCOATA PUI CA SA POT PARTICIPA LA ZBORURI" (...)

Speram ca intre timp Vladut al nostru si-a facut rost de o pereche de porumbei de sex diferit, ca sa nu mai aiba surprize si in plus, mai speram ca zborurile decurg normal :)

Niciun comentariu: