sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Sarbatorile de iarna vin anu' asta in noiembrie. Ca si anu' trecut.

Nici mijloc de noiembrie nu e si deja au aparut la TV reclamele de sarbatori, cu iarna, zapada si cadouri, pentru cine are bani. N-o mai fi mult pana incep sa se auda prin magazine, taxiuri sau mijloace de transport in comun, si chiar prin centru, in fata la partide, colindele lui Hrusca sau ale lui Fuego. Cand auziti prima colinda din iarna asta, sa lasati un comentariu, sa vedem cat sunt de grabiti unii si anul asta.
Sambata dupa-masa, angajati antrenati cu frigul de la Electrica, ca erau zero grade afara, montau deja instalatiile luminoase la parculetul din centru. Si iar nu s-a facut concurs anul asta de aranjamente pe brazi. Acolo trebuie neaparat o mana de stilist, sa iasa ca lumea, doar suntem oras turistic.

4 comentarii:

Anonim spunea...

maine eu voi auzi prima colinda. sunt invatatoare si maine 15.11.2011 ii voi pune pe copii sa colinde la ora de muzica :)))

Anonim spunea...

COLINZILE...CE FRUMOS CA MAI PASTRAM TRADITIILE ACASA IN ROMANIA.....

Miron M spunea...

As zice ca sunt mai degraba angajatii unei firme private. Iluminatul public tine de Primarie si nu de Electrica (a se vedea si unele reclamatii pe domnuleprimar) si o firma privata se ocupa de instalatiile de iluminat public. Intr-adevar cam pana in decembrie 2009 (daca nu gresesc) era in sarcina Electrica sau cel putin atunci au aparut "firidele" de iluminat public langa posturile de transformare, necesare pentru exploatarea independenta a retelei de iluminat public fata de Electrica, punctele de delimitare al gestiunii instalatiei.

Gherlainfo.ro spunea...

cu scuze pentru Electrica ;)