joi, 14 aprilie 2011

Cadou de Paste de la banca

Un numar de banci romanesti s-au asociat ca sa-si exprime gratitudinea lor publicului romanesc care le-a ajutat sa depaseasca timpurile grele de criza.

Aceste banci au comandat o editie limitata comemorativa a unuei ascutitori speciale pentru creioane care va fi oferita cadou milioanelor de clienti ca semn de multumire pentru miliardele de lei profit obtinute in 2010. Ascutitoarea are un design special care sa ne reaminteasca tuturor relatia prietenoasa si chiar intima pe care bancile au construit-o cu publicul.




Vezi mai jos cadoul!
















miercuri, 13 aprilie 2011

Concurs: care este pretul unic?

Cel mai tulburator si derutant concurs: la un magazin din oras este un pret unic. Vezi poza alaturata si raspunde corect: care este pretul unic?
Castigatorii au posibilitatea sa aleaga si al doilea raspuns. Si al treilea...

Misterul "sticlutei fermecate" s-a lamurit!

In urma cu cateva zile sesizam pe blog o sticluta misterioasa care atarna de la o fereastra a liceului "Petru Maior". Sticluta a facut mici valuri, care au condus la lamurirea misterului: ea apartinea unui elev navetist de clasa a V-a, continea cateva guri de... ceai si fusese legata de elevul buclucas cu o panglica de scotch la un geam, in afara. Vantul din ultimele zile a dat insa sticla jos de pe pervazul geamului, facand-o sa atarne in pozitia in care am surprins-o noi.
Si ce de scenarii facusem pe subiectul asta, ba chiar ne gandeam ca avem o idee beton pentru un mini film artistic, cu elicoptere, masini de politie, urmariri prin parc, niste OZN-uri...

duminică, 10 aprilie 2011

Sticluta fermecata la "Petru Maior"

De pe undeva de la o fereastra (sa fie sala profesorala acolo?) de la liceul "Petru Maior" atarna de la o fereastra, legata de o sforicica, o... sticla. Chestie care ne aminteste de vremurile cand eram in camin pe la Cluj si atarnam in aceeasi maniera produse de care colegii de camera nu trebuiau sa stie.
Sau o fi sticluta fermecata cu mesaj pentru generatiile viitoare? Dar oare ce-o avea inauntru? Curiozitatea asta ne omoara!