marți, 15 iulie 2014

Facebook a blocat Gherla INFO! Poti da o mana de ajutor? Dureaza mai putin de 1 minut!

Asa dupa cum probabil unii dintre voi ati observat, Facebook a blocat de o buna bucata de timp linkurile spre Gherla INFO, asta insemnand ca nu se poate da "share" pe FB catre site, iar noi nu putem posta pe Facebook linkul direct spre stirile de pe site-ul Gherla INFO.


De ce se intampla asta?

In momentul in care cineva incearca sa posteze pe Facebook un link spre www.gherlainfo.ro, apare urmatorul mesaj:


Este evident o greseala din partea Facebook. Cei care ne urmariti de ani de zile stiti foarte bine ca NU ati avut niciun fel de problema de securitate pe pagina de facebook Gherla Info sau pe site, www.gherlainfo.ro.

Nu suntem singurul caz in aceasta situatie, mai sunt multi altii. Din pacate, contactul cu Facebook este aproape imposibil, pentru sesizarea problemei si pentru rezolvarea acesteia.

SOLUTIA POTI FI TU! Ce trebuie sa faci?

Incearca sa postezi pe PAGINA TA de Facebook sau intr-un comentariu, pe orice pagina, textul gherlainfo.ro. Iti va apare fereastra de mai sus. Da un click unde scrie "anunta-ne" (la final). Pe pagina noua care se deschide, poti introduce un text simplu de genul "Este o greseala", sau "Acest site este sigur", dupa care click pe "Trimite".
    Totul dureaza mai putin de 1 minut, iar cu sprijinul tau, speram sa rezolvam rapid probema.Iti multumim!

    luni, 14 iulie 2014

    Ce anunturi mai apar pe Gherla INFO?


    Daca e BMW, e OK!


    Premiul "Instalatorul anului"!