vineri, 2 ianuarie 2009

Vineri, 2 ianuarie 2009, am schimbat si noi hainele, cu unele mai frumoase, de sarbatoare: am lansat noua versiune a site-ului www.gherlainfo.ro . In plin secol 21, recunoastem ca eram usor depasiti ca format, iar in urma mai multor nopti nedormite, in care am transferat cele aproximativ 300 de articole, aparute din martie 2008 si pana in prezent, pana am editat noile optiuni (cautare, forum nou, optiuni extinse pentru utilizatori - de ex. comentarii la fiecare articol etc.), am reusit sa dam o forma noua si moderna site-ului. Asta nu inseamna ca am terminat treaba, mai este mult de lucru (meniuri, etc.) . Propunerile voastre privind forma si continutul noului site le asteptam cu drag, fie pe site, in formularul pus la dispozitie in meniul "contact", fie prin email, la obisnuita adresa contact@gherlainfo.ro. La multi ani!

luni, 29 decembrie 2008

Accident la Conte

Pe 27 decembrie, in jurul orei 16, s-a produs un accident de circulatie la intersectia strazilor Gelu cu Primaverii, in spatele liceului "Ana Ipatescu". Intrucat pana la aceasta ora nu avem informatii oficiale despre accident, ilustratia este "no comment".


foto: Vasile Marian (click pentru zoom) - multumim pentru fotografiile puse la dispozitie

Daca ati surprins in imagini foto sau video evenimente deosebite, incidente, accidente etc. din Gherla sau imprejurimi si sunteti de acord sa fie postate pe site-ul www.gherlainfo.ro sau pe blogul site-ului, trimiteti-le pe adresa contact@gherlainfo.ro.