sâmbătă, 26 decembrie 2009

Smecherie pentru tastatură, de sărbători

Cum tot suntem in perioada sarbatorilor, iar petrecerile se tin lant, va propunem azi o aplicatie pentru tastatura calculatorului. Este vorba de un program care va face ledurile tastaturii sa vibreze luminos dupa ritmurile muzicii rulate in Winamp.



Programul poate fi descarcat de aici
Instalare: se ruleaza fisierul descarcat; se deschide Winamp > options > preferences > plug-ins > visualisation > se selecteaza keybvis > start. Din "configure" se pot face setari la aprinderea ledurilor dupa sunete (inalte/medii/joase)

vineri, 25 decembrie 2009

Ce mai găsim pe maşinile din Gherla?

Dupa moda nebuna a CD-urilor pe post de anti-radar, agatate la oglinda retrovizoare (fapt deocamdata nedovedit), inventivitatea soferilor a luat un avant nebanuit, pe masinile pe langa care trecem in fiecare zi gasind tot felul de "gadgeturi", de la plăcuţele cu numele soferului, la fanioanele echipelor de fotbal, mătănii, cruciuliţe, crucifixe aducatoare de noroc si pază spirituala la drum, pana la zecile de jucarii de pluş de pe tiruri, mai ceva ca la o gradinita. Alaturi, cateva dintre cele mai interesante accesorii de pe masinile pe langa care am trecut prin Gherla.







miercuri, 23 decembrie 2009

Ce prăjeală!!!


Cascavalul te omoara?
Vezi mai multe video din Divertisment

duminică, 20 decembrie 2009

Am pierdut pariul cu iarna


La inceputul lunii octombrie, cand meteorologii preziceau zapezi abundente in decembrie, nu i-am crezut. Mai mult, combateam pe blog cu argumentul iernilor trecute, foarte slabanoage in ninsori.
Si parca tocmai fiindca am cobit (sic!), s-a pus pe nins cum n-am vazut de ani buni. A nins la Gherla incepand de marti, aproape non-stop, iar zapada asternuta a venit ca o manusa orasului, chiar inainte de sarbatori.
A fost poate singurul pariu pe care am fi dorit sa-l pierdem, si chiar asa s-a intamplat.
Bine, de fapt articolul de pe blog de acum trei luni a fost ca sa starnim totusi ninsoarea sa vina ca pe vremuri, iar vrajitoria ne-a iesit pe deplin. Pârtieeeeeeeeeeeeee!!!