joi, 10 septembrie 2009

Gherla atacă Taraf TV!

De vreo cateva saptamani ne tot zic prietenii ca a aparut un gherlean intr-un clip pe Taraf TV (canal pe care il urmarim foaaaaaaaarte rar, ca suntem prinsi cu treburi importante). Cine-o fi omul? Curiosi din fire, ca ne respectam, am cautat in colectia pusa la dispozitie pe site-ul celebrului canal de manele, dar n-am gasit nimic. Pana mai zilele trecute, cand clipul cu pricina a fost postat pentru audienta laaarga pe YouTube si s-a produs si identificarea, pe versurile Cornei Chiriac "ne cunoastem din vedere...". Nimic anormal, la cat e Gherla de mica.

"Daca pleci iubire, am sa mor de dorul tau, viata-i trista si mie mi-e tare greu", zice solistul robust cu jale versurile alese, iar alaturi de el, sa-l sprijine la dor, apare si gherleanul nostru. Piesa este, normal, recomandata la momente de amarnica despartire de iubita care nu se lasa induplecata de-fel! sa se intoarca la cel ce-o iubeste cu atata patima, intr-un scenariu hollywoodian, in care gagiul e prins cu alta.

Stam sa scanam rapid memoria daca au mai aparut gherleni pe Taraf TV si raspunsul e sero-pozitiv, ca sa facem un joc de cuvinte inteligent. A mai fost Lorenna, parca a fost si Angela Rusu. Acum, insa, ladies & gentlemen, Eugen-ex Casanova, featuring gherleanul: "Daca pleci iubire"!