joi, 10 septembrie 2009

Gherla atacă Taraf TV!

De vreo cateva saptamani ne tot zic prietenii ca a aparut un gherlean intr-un clip pe Taraf TV (canal pe care il urmarim foaaaaaaaarte rar, ca suntem prinsi cu treburi importante). Cine-o fi omul? Curiosi din fire, ca ne respectam, am cautat in colectia pusa la dispozitie pe site-ul celebrului canal de manele, dar n-am gasit nimic. Pana mai zilele trecute, cand clipul cu pricina a fost postat pentru audienta laaarga pe YouTube si s-a produs si identificarea, pe versurile Cornei Chiriac "ne cunoastem din vedere...". Nimic anormal, la cat e Gherla de mica.

"Daca pleci iubire, am sa mor de dorul tau, viata-i trista si mie mi-e tare greu", zice solistul robust cu jale versurile alese, iar alaturi de el, sa-l sprijine la dor, apare si gherleanul nostru. Piesa este, normal, recomandata la momente de amarnica despartire de iubita care nu se lasa induplecata de-fel! sa se intoarca la cel ce-o iubeste cu atata patima, intr-un scenariu hollywoodian, in care gagiul e prins cu alta.

Stam sa scanam rapid memoria daca au mai aparut gherleni pe Taraf TV si raspunsul e sero-pozitiv, ca sa facem un joc de cuvinte inteligent. A mai fost Lorenna, parca a fost si Angela Rusu. Acum, insa, ladies & gentlemen, Eugen-ex Casanova, featuring gherleanul: "Daca pleci iubire"!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Eiiiii Cosmine Cosmine....

Anonim spunea...

poi acesta ii Dafinn din Iclod si a mai aparut si in clipul lui Copilul de Aur-daca pleci

Anonim spunea...

ala e cosmin tintas

Anonim spunea...

Live si in reluare inregistrat direct pe caseta :)) doamne , nu cred ca am auzit sunete mai urate ca si astea . versurile de toata frumuseata ... nu pot sa cred ce vad :)) pacat de studiourile muzicale ca lucreaza cu asemenea ...

Anonim spunea...

daca nu iti place de ce mama dracului asculti nu te obliga nimeni. chiar ii super piesa bravo eugen esti tare

Anonim spunea...

cozo mondialul este...se stie...