sâmbătă, 2 aprilie 2011

Cum pacalesti seful sa-ti mareasca salariul

Angajatul: Scuzati-mă, domnule, pot să vorbesc cu dumneavoastră?
Seful: Sigur, intră, ce pot să fac pentru tine?
Angajatul: Stiti, sunt angajatul aceste firme de peste zece ani.
Seful: Asa...
Angajatul: Nu vreau s-o iau pe ocolite. As vrea o mărire de salariu. Sunt mai multe companii care mă caută insistent de ceva vreme, si pe aici si pe acasa, dar am zis să vorbesc cu dumneavoastră prima dată.
Seful: O mărire? Ti-as da o mărire de salariu, dar nu e timpul potrivit pentru asta acum.
Angajatul: Vă înteleg si stiu că situatia economică curenta are un efect negativ asupra vânzărilor, dar trebuie sa luati în considerare că muncesc mult, am initiativă si sunt loial acestei companii de peste zece ani.
Seful: OK, luând în considerare acesti factori si pentru că nu am chef să caut pe altcineva în locul tău, îti ofer o mărire de 10% si încă 5 zile de concediu pe an. Ce zici?
Angajatul: Excelent. Multumesc, domnule!
Seful: Înainte să pleci, de curiozitate, care sunt companiile care te caută?
Angajatul: Pai, sunt mai multe: Electrica, E-On Gaz, Romtelecom ... si vreo doua banci ...

miercuri, 30 martie 2011

"Pentru toti patimasii de la Mintiu"

Cand e de veselie, e bine. Dar viata nu e numai bucurie. O melodie rascolitoare, cu dedicatie de la Ciprian Picovici (Trilulilu.ro/picovici)

Ciprian Picovici - Sarut mana mama draga

Care ziceai ca ai rau de inaltime?

Urcus la 540 de metri

luni, 28 martie 2011

Submarin rusesc pe Somes

Pe malul Somesului Mic, la Gherla, si-a facut aparitia un submarin camuflat cu crengi, mai mult ca sigur de productie ruseasca. Din primele informatii, submarinul culege informatii de la mica adancime despre lucrarile de asfaltare si canalizare din oras.

Wikileaks a facut publica o cablograma interceptata de la bordul submarinului, cu destinatia Kremlin, prin care submarinarii isi exprima simpatia fata de gherlencele care se plimba pe dig, prin expresii de genul "Ah, Katiuşka, ce ti-as face de te-as prinde, nu zaieţ pagadi, paşol na turbinca, vidma!"