sâmbătă, 5 februarie 2011

Altfel de ANUNTURI

* Vand lopata cu doua cozi, una a ei si una e cea la care am stat ca s-o cumpar.

* Vand poze cu TINE! Din orice perioada a vietii tale, din orice loc in care ai lucrat sau n-ai lucrat, cu orice persoana cu care te-ai intalnit sau nu. Daca vrei sa fii primul care le cumpara, ridica privirea si fa-mi un semn. Chiar ACUM!

* Vand drujba second-hand, lama putin indoita, dinti lipsa in lant de la 3 la 8 si de la 12 la 17. Fara maner si motor.

* Chilipir! De vanzare apartament 145 mp, ultracentral, toate facilitatile, stradal, loc garaj, nemobilat, nefinisat, neterminat, neconstruit, ne-nimic. Dar merita, locul e superb!

* Vrajitoare autentica, vand matura zburatoare, turbo, 155.000 km reali, viteza maxima 135 km/h, comenzi vocale, paie de iarna-vara, coada mahon inlocuita de curand. Preluare leasing. Mai sunt de achitat 36 rate.

* Hoti cinstiti, furam cauciucuri de iarna, dar punem inapoi cauciucuri de vara, aceleasi dimensiuni. Va mai cautam in aprilie sa facem invers.

* Semiretardat, caut retardat complet in vederea asocierii cu cineva inferior mie, sa ma simt si eu bine, ghaaa...

* Gara particulara, organizam plecari si sosiri de trenuri pe orice rute si distante, la preturi mai mici decat cele practicate de CFR.

* Sufleur profesionist, suflu piese de Shakespeare, Caragiale, Moliere, Cehov. Posed cusca proprie.

* Caut garsoniera semidecomandata, etaj 1 sau 2, zona buna, interfon la intrare, str. Gradinarilor sau Garlei, nu mai stiu... O caut de trei zile, de cand m-am imbatat. Acolo stau eu...

* Anti-anunt: nu caut nimic! Asa merg eu, cocosat si cu mainile atarnand in jos, dupa ce m-am intors de la cules capsuni din Spania.

* Extraterestru, 35 cm, ochi multipli, corp suplu, 6 randuri de dinti, consum redus de heliu, caut gazda in Gherla.

* Mixez pentru nunti, botezuri, petreceri private, balurile bobocilor, cluburi, terase. Posed mixer profesionist pentru legume, fructe, carne. Are si storcator!

* Cititor profesionist, peste 140.000 volume citite, 88 caractere pe secunda (inclusiv pauzele, diacriticele si semnele de punctuatie), imi ofer serviciile pentru orbi. Un singur defect am: sunt surdo-mut.

* In atentia snobilor: predau cursuri de pian , balet, engleza, karate, ski pentru cainele sau pisica dvs.

* Incarcam sifoane, brichete, cartele telefonice orice retea. Intr-o duba. Si apoi fugim.

* Angajam zidari, bucatari, fierari-betonisti, soferi, pictori, studenti, profesori, turnatori, politisti, someri, brancardieri, cu voce puternica si minime cunostinte muzicale. Galeria Atletic Olimpia.

* Caut menajera 1.67 m, 56 kg, bluza maro, fusta galbena, palton negru lung, ochi caprui, salariu bun. E nevasta-mea, o caut de 3 zile.

(via tara lu'garcea)

miercuri, 2 februarie 2011

Joaca-te cu ursul!