vineri, 23 decembrie 2016

Sarbatorile de iarna pentru copii la Fundatia "Portile deschise" - GALERIE FOTO






vezi mai mult aici >>>

Copiii de la Grădiniţa Căsuţa Fermecată implicati în activităţi caritabile de sarbatori - GALERIE FOTO







vezi mai mult aici >>>

Sărbătorile de iarnă la Grădiniţa Veseliei - GALERIE FOTO
















vezi mai mult aici >>

joi, 22 decembrie 2016

S-a lansat colecţia "Poşete părăsite" - FOTO

Dupa succesul unei colectii de fotografii cu case părăsite, a venit randul unei noi provocari.

Colectia "Poşete părăsite" este cea mai noua din serie si are, asa cum vom demonstra cu dovezi foto, un caracter itinerant. Original este faptul ca poate participa oricine la colectie, dupa regulamentul cu un singur punct "ai o poşetă, o laşi pe unde apuci".


Prima participare la colectie s-a inregistrat la iesirea din Gherla, pe drumul spre Manastirea Nicula. A fost vorba de un cuplu, dupa cum se observa in fotografiile primite de la cititori.

Vazand cele doua posete atarnate pe indicator, unii trecatori au crezut ca pe posesoare le-a mancat lupul, care stim cu totii ca nu consuma inlocuitori din piele, motiv pentru case poşetele ar fi scăpat cu viaţă.


Se mai poate ca troşcoletele respective sa fi fost intr-atat de păcătoase la conţinut, încât proprietarele nu au îndrăznit să se apropie cu ele de locurile sfinte şi le-au lasat la intrare, asa cum se face cu papucii la casele civilizate.

Cei mai cinstiţi în gândire ar mai putea crede ca posesoarele or fi stat in intersecţie la un "ia-mă nene", iar cei mai perverşi, la "ia-mă nene la una mică".

O alta participanta la colectie si-a plasat taşca strategic, la poalele unui copac, în buricul targului.

Trecatorii au admirat-o, altii si-au facut selfie cu ea, fara sa se gandeasca ca inauntru ar putea fi un colet surpriza, cum se practică mai nou. Astfel, exponatul ar putea participa si la colecţia "Poşete cu final neaşteptat"!

Expozitia continua, primim prin email fotografiile voastre din colecţia "Poşete părăsite"!