sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Sarbatorile de iarna vin anu' asta in noiembrie. Ca si anu' trecut.

Nici mijloc de noiembrie nu e si deja au aparut la TV reclamele de sarbatori, cu iarna, zapada si cadouri, pentru cine are bani. N-o mai fi mult pana incep sa se auda prin magazine, taxiuri sau mijloace de transport in comun, si chiar prin centru, in fata la partide, colindele lui Hrusca sau ale lui Fuego. Cand auziti prima colinda din iarna asta, sa lasati un comentariu, sa vedem cat sunt de grabiti unii si anul asta.
Sambata dupa-masa, angajati antrenati cu frigul de la Electrica, ca erau zero grade afara, montau deja instalatiile luminoase la parculetul din centru. Si iar nu s-a facut concurs anul asta de aranjamente pe brazi. Acolo trebuie neaparat o mana de stilist, sa iasa ca lumea, doar suntem oras turistic.

Te fac o plomba?

O fi cea mai tare inventie romaneasca din toate timpurile, mai mult ca sigur, nepatentata inca. Drumarii de pe vremea lui Ceausescu au exploatat-o la greu, iar urmasii lor inca o practica asiduu. Rezultatul e un fel de "lasa, ma, ca merge-asa", care dureaza putin (tura anterioara e doar din vara) si are efectul scontat. La primavara avem din nou de lucru!

joi, 10 noiembrie 2011

Ai grija cum dai un anunt!

Vand voal pentru mirese cu gaurele mici.

De vanzare: birou de epoca pentru o doamna cu picioare subtiri si sertare largi.

Masini uzate: De ce sa te duci in alta parte, ca sa fii pacalit? Vino la noi!

Cautam un om sa aiba grija de un lot de vaci care nu fumeaza si nici nu bea.

Vand pat pentru copil cu picioare de fier.

Cautam femeie la fetita in varsta si nefumatoare.

Vand patut copil facut la comanda pentru pretentiosi.

Intr-o croitorie de femei: Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00.

Confectionam posete si genti si din pielea clientului.

Avem ciorapi de femei lungi.

Tanara doamna, draguta, inteligenta, caracter, familie buna, doreste casatorie cu domn bine situat, care sa aiba si autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, insotite de fotografia autoturismului.

Vand caine: mananca orice si ii plac foarte mult copiii.