vineri, 18 septembrie 2009

Incă un extraterestru!

Dupa extraterestrul descoperit in Mexic acu' 2 ani, dar pe care ni s-a dat voie sa-l vedem doar luna trecuta, de data asta apare in presa o alta creatura, un soi de delfin fara dinti :) descoperit in Panama de niste adolescenti.
Povestea spune ca acestia se aflau in apropierea unui lac, cand, dintr-o data, din apa a iesit monstrul alaturat, speriind de moarte bietii pustani. Dupa primul soc, adolescentii si-au revenit si aplicand metode sadice vazute in filmele japoneze cu ninjalai, l-au batut pe bietul monstru cu crengi, nuiele, sireturi, curele de ceas, i-au dat picioare in burta si pietre in cap cioc!-boc!, pana l-au lasat lesinat, dupa care l-au aruncat in apa, ca sa fie siguri ca ... isi revine !?
Dihania a fost scoasa din apa de parintii copiilor, care au incercat sa-i acorde primul ajutor, prin metoda "sa ne speriem reciproc: care este mai urat?", insa fara succes.
Până în prezent, oamenii de ştiinţă nu au examinat creatura şi nu au făcut nici un comentariu referitor la bizara descoperire.
Concurs: cine ghiceste primul ce soi este creatura din imagine primeste premiul I!

Niciun comentariu: